Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
99

Beoordelingen en recensies

5.0
Gem. Beoordeling
4 beoordelingen
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Wat is jouw ervaring? We zouden het graag willen weten!
Ine Deville Ine Deville
Posted 2 jaar ago
Heel handig!

Wij hadden met ons bedrijf al langer Google Mijn Bedrijf, maar waren hier nooit actief mee bezig omdat we niet goed wisten hoe en wat. Deze cursus maakte dat veel duidelijker voor ons, waardoor we nu ook echt weten wat de mogelijkheden zijn. Een echte aanrader!

Els Joris Els Joris
Posted 2 jaar ago
Super handig en goed uitlegd!

Ik had Google Mijn Bedrijf al ingesteld, maar na deze cursus bleek dat ik er toch nog véél meer uit kon halen dan ik dacht. Hannelore legt het stap voor stap heel duidelijk uit zodat je gewoon moet volgen en invullen. Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan en het is zeker en vast zijn investering waard!

Nele Hesemans Nele Hesemans
Posted 2 jaar ago
Een aanrader

Als totale leek zijnde heeft de cursus mij goed geholpen om alles rond dit thema te begrijpen. Je krijgt een duidelijke uitleg, waarin je stap voor stap naar het eindresultaat toewerkt. Zeker doen dus! Want het geeft zoveel meerwaarde voor je zaak! Een kleine investering met een super resultaat!

Vince Jordens Vince Jordens
Posted 2 jaar ago
Aanrader voor alle ondernemers!

Ik raad deze cursus aan alle ondernemers aan die niet het gevoel hebben dat ze alles uit Google halen. Ikzelf had mijn GYB-account al aangemaakt, maar nooit echt volledig ingesteld zoals het hoort. Want dat is toch wat werk 🙂 Gelukkig kwam deze cursus dan op mijn pad. Hannelore vertelt heel duidelijk en stap voor stap de wat & hoe's, zodat je er zelf direct mee aan de slag kan! Topper!

Toon meer reviews
Wat is jouw ervaring? We zouden het graag willen weten!