Verschijn bovenaan in Google met jouw zaak

Google Mijn Bedrijf Mini-Cursus

In deze cursus leer je:

 • Wat Google Mijn Bedrijf is en waarom het zo belangrijk is?
 • Hoe jij helemaal bovenaan verschijnt in de lokale zoekresulaten van Google
 • Hoe jij je kan onderscheiden van je concurrenten
 • Hoe je Google Mijn Bedrijf inzet, of je nu een fysieke zaak hebt of online diensten aanbiedt

Wil jij bovenaan verschijnen in Google?

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool van Google. Wanneer je de tool goed gebruikt zal je helemaal bovenaan verschijnen in de lokale zoekresultaten van Google. In deze cursus leer je met praktische tutorials hoe jij kan scoren met Google Mijn Bedrijf, zonder dat het je uren tijd kost! In maximaal 1 uur zet jij je Google Mijn Bedrijf-pagina op én scoor je voor altijd hoog in Google!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Alle cursusdetails

}

Lesmateriaal

Meer dan 1 uur videomateriaal

Prijs

€99 €79

Voor wie?

Alle ondernemers die zichtbaar willen worden in Google via een Mijn Bedrijf-pagina

Wil jij?

 • Met je zaak hoger verschijnen in de zoekresulaten van Google?
 • Jouw klanten correcte informatie weergeven over je zaak. Denk aan openingsuren en contactgevens, maar ook promoties en extra openingsdagen?
 • Meer bezoekers trekken naar je fysieke winkel of naar je online webshop?
 • Zonder al te veel moeite dit alles bereiken?

Ben jij?

 • Een ondernemer met een fysieke zaak (bijvoorbeeld een kapper, schoonheidsinstituut, kledingwinkel, bakker, frituur, slager, meubelwinkel, decoratiewinkel, apotheek…) 
 • Een ondernemer die voornamelijk diensten aanbied (bijvoorbeeld een therapeut, psycholoog, osteopaat, arts,  online marketer, VA, legal adviseur…)
 • Een online ondernemer zonder fysieke zaak maar met een kantoor of maatschappelijke zetel (enje heb af en toe contact met je klanten)

In al deze gevallen is deze cursus geschikt voor jou! 

Wat zit er in de cursus?

 • Superhandige videotutorials die je stap per stap tonen hoe jij een Google Mijn Bedrijf-pagina aanmaakt
 • Concrete voorbeelden van goede Google Mijn Bedrijf-pagina’s uit verschillende sectoren die jouw inspiratie kunnen aanbieden 
 • Praktische tips en tricks om je Google Mijn Bedrijf-pagina up to date te houden 
 • BONUS: Module die kort de statistieken bespreekt zodat je kan nagaan hoe je scoort met je Google Mijn Bedrijf-pagina 

De cursus is geschikt voor wie nog geen Google Mijn Bedrijf-pagina hebt, maar ook indien je er wel al een hebt zodat je deze kan optimaliseren. 

Je krijgt onmiddellijk na betaling toegang tot de cursus in de online leeromgeving en je behoudt levenslange toegang tot de cursus. 

Herken jij deze situatie?

Jouw consumenten zoeken op Google. En jij zou graag in de topresultaten  verschijnen. Zeker wanneer potentiële klanten uit de buurt op zoek zijn naar een product of dienst die jij aanbiedt… Alleen heb je écht geen idee hoe je dit kan doen. 

Met deze cursus leer je hoe jij bovenaan verschijnt in de lokale zoekresultaten van Google. Met Google Mijn Bedrijf kan jij bovenaan verschijnen wanneer klanten uit de buurt op zoek zijn naar een dienst of product die jij aanbiedt. 

En, no worries! Het is helemaal niet moeilijk. Met praktische tips en tricks en handige videotutorials begeleid ik je stap per stap. 

 

 

Mini-Cursus Google Mijn Bedrijf
Google Mijn Bedrijf Minicursus

Waarom deze cursus?

Deze cursus is gebouwd op maat van ondernemers, jouw maat dus. De cursus bevat handige tips en tricks en videotutorials ide je stap per stap tonen hoe je een Google Mijn Bedrijf-account aanmaakt en hoe je deze pagina optimaliseert. Stap per stap toon ik jou hoe je met enkele eenvoudige stappen een prachtige Google Mijn Bedrijf-pagina kan maken die hoog scoort in de zoekresultaten van Google.

Het resultaat? Jij verschijnt bovenaan in Google wanneer consumenten in de buurt zoeken en werkt aan je algemene SEO-positie! Alleen maar win-win dus! 

 

Over de lesgever en Boostways Academy

Boostways Academy werd opgericht door Hannelore Verheyen. Hannelore heeft meerdere masterdiploma’s in Communicatie en Marketing, een Postgraduaat Digitale Marketing én meer dan 8 jaar ervaring bij topadverteerders. Bovendien doceert Hannelore aan de Hogeschool UCLL het vak Digitale Communicatiestrategie. 

Met Boostways Academy wilt Hannelore ambitieuze ondernemers helpen bij de online groei van hun bedrijf. Met behulp van praktische cursussen werk jij aan je online zichtbaarheid en geef jij je bedrijf een online boost! 

 

Hannelore was mijn leerkracht voor het vak ‘digitale marketingstrategie’ gedurende mijn advanced business managementopleiding in Leuven. Daarnaast was ze ook een collega tijdens mijn junior consulting project bij L’Oréal. Ze is een heel enthousiast iemand die complexe onderwerpen op een heldere manier kan uitleggen. Met haar bruisende energie en gedrevenheid is zij de perfecte persoon om jou te begeleiden en te doen groeien. Hannelore is één van de weinige leerkrachten die ik voor altijd (in de positieve zin) zal onthouden. Ze heeft uitzonderlijke people management en marketing skills die jou in de juiste richting duwen. En ze gaat elke uitdaging met veel enthousiasme aan! De drie woorden waarmee ik haar het best kan omschrijven zijn: ambitieus, oprecht en sociaal.

Sofia Houari