Over boostways & hannelore

bakken ervaring, veel goesting!

Hi there!

Leuk je te e-meeten! Mijn naam is Hannelore, oprichtster van de Boostways Academy. Supertof dat jij hier bent, want dat wil zeggen dat jij wilt bijleren over online marketing, en vooral je bedrijf online wilt doen groeien! Maar vooraleer je gaat investeren, is het belangrijk te weten met wie je in zee gaat. Want jouw bedrijf verdient alleen het allerbeste! 

 

So let’s talk about me!

bakken ervaring, veel goesting!

Hi there!

Leuk je te e-meeten! Mijn naam is Hannelore, oprichtster van de Boostways Academy. Supertof dat jij hier bent, want dat wil zeggen dat jij wilt bijleren over online marketing, en vooral je bedrijf online wilt doen groeien! Maar vooraleer je gaat investeren, is het belangrijk te weten met wie je in zee gaat. Want jouw bedrijf verdient alleen het allerbeste! 

So let’s talk about me!

HOE HET ALLEMAAL BEGON

 en de Ik behaalde mijn diploma’s (3 Masters: Communicatiewetenschappen, Management en Marketing Management aan de Vlerick Business School – voor de nieuwsgierigen) en startte met werken. Ik leerde alles over digitale marketing bij Proximus, mijn eerste werkgever. Ik werkte binnen het website team, het e-mail marketingteam en het e-commerce team. Na 4 jaar besliste ik om bij L’Oréal te gaan werken, eerst als Digital Campaign Manager tot ik doorgroeide tot Digital Director, een leidinggevende en strategiegevende functie. Ik leerde dus de ins en outs van on- en offline marketing bij grote topadverteerders die actief zijn in SEO, SEA, Influencer Marketing, Social Media, Video marketing… Hierdoor heb ik ontzettend veel getest én geleerd (wat ik nog altijd doe) en blijf ik on top of trends.

Tijdens de eerste jaren van mijn carrière hielp ik een aantal bevriende ondernemers met hun marketingactiviteiten. En ik herkende steeds dezelfde issues: een gebrek aan kennis, tijd en goesting. Wel willen online groeien, maar niet goed weten welke kanalen in te zetten. Vanalles proberen, maar niets dat echt werkt. En met mijn hulp, boekten we telkens mooie resultaten.

Bovendien geef ik les aan de hogeschool UCLL en doceer ik het vak Digitale Communicatiestrategie. Ik ben het dus gewoon mijn kennis op een efficiënte, duidelijke manier over te dragen. En daar wou ik iets mee doen! 

Dus besloot ik Boostways Coaching en de Boostways Academy op te richten. 

Om ondernemers online te doen groeien. Om hun business te boosten. Om hen alle te leren over digitale marketing.

Om jou bij te staan met al jouw vragen over online en offline marketing.

Om een strategie te bouwen op maat van jouw bedrijf, en dus niet een ‘One Size Fits All’. Om mijn opgedane kennis met jou te delen.  

Met drie Masterdiploma’s in marketing en communicatie én meer dan 8 jaar ervaring bij topadverteerders, heb ik een expertise opgebouwd die uniek is in België. Een expertise die vaak enkel grote bedrijven zich kunnen veroorloven. Vandaag stel ik mijn expertise ter beschikking van ambitieuze ondernemers. En dat maakt mij uniek. Deze kennis is schaars én ik deel deze graag met jou.

Hannelore heeft gewerkt voor o.a.

Hannelore Verheyen, CEO van Boostways Coaching

LET’S GET PERSONAL!

Ik vertelde je al over mijn professionele achtergrond. Maar ik wil ook dat jij me als persoon leert kennen. Omdat een persoonlijke klik hebben essentieel is. 

Ik ben 30 jaar, wonende te Werchter, waar ik met mijn lieve echtgenoot Glenn een nieuwbouwwoning bouwde. We wonen in het groen and we love it! Aan onze grond grenst ons weiland, waar in de toekomst mijn paard Fynn zal komen te wonen.

Ik ben dus een paardenmeisje, en werk met mijn paard op een natuurlijke manier uit respect voor zijn lichaam en noden. Naast paardenmeisje, ben ik ook vooral een dierenmeisje en poezenmama van drie katten: Fee, Baloo & Tig. 

Wanneer ik niet aan het werken ben of met de dieren bezig ben, vind je mij in de fitness waar ik Personal Training doe, of op de yogamat. En, ik reis ook héél graag. Glenn en ik zijn verliefd op Zuidelijk Afrika én safari’s, en je vindt me dan ook achter mijn fototoestel terug. 

Ik ben een héél enthousiast en energiek persoon, hou van challenges en wordt ook wel omschreven als ambitieus en volhardend. Ik ben géén ochtendpersoon, maar ook geen langslaper. Ik krijg energie van uitdagingen aangaan, resultaten boeken en groei. 

Et voilà, that’s me. 

HANNELORE’S SPECALITEITEN

STRATEGIE

Het bepalen van je ideale klant, producten- en dienstenaanbod, prijszetting? consumer journey en marketing- en communicatiestrategie. 

(PERSONAL) BRANDING

Het bouwen van een sterk merk, het scherpstellen van jouw visie & missie en merkidentiteit.

WEBSITE

.Het bepalen van een structuur voor je website, het opstellen van een online consumer journey, optimalisatie van bestaande websites en copywriting.

SOCIAL MEDIA

Opstellen van een social media content plan, een concrete strategie voor verschillende sociale kanalen, inclusief adverteren op social media.

E-MAIL MARKETING

Opstellen van een e-mail marketingstrategie, lead magnet plan, data collection & verrijking, automatisatieflows, segmenten en e-mail contentplanning.

U

SEARCH: SEO & SEA

Optimalisaties voor SEO, zowel technisch als op het vlak van content. Opstellen van een contentplan, link building plan. Strategie en implementatie van Paid Search Ads in Google Ads .

Wil je een stapje verder gaan met je business?

Bekijk dan zeker ook mijn coachingaanbod. Met Boostways Coaching help ik ondernemers hun business te doen groeien door samen een strategie op te stellen die écht werkt. Meer info vind je hier

k

Audit

De audit is een essentiële stap in het proces om online te groeien. Ik duik in de tools en statistieken en analyseer je huidige aanbod, strategie en online aanwezigheid. Zo heb je een basis vol aanbevelingen om mee aan de slag te gaan!

Individuele Coaching

Met 1 op 1 coaching gaan we in op de strategie die voor jou bedrijf werkt. Wat wil jij bereiken? Hoe gaan we dit bereiken? Hoe word je online zichtbaar? Samen stellen we een strategie op, stap per stap, op maat van jouw onderneming.

SOS Digital Implementatie

Om online te groeien moet je een aantal automatisaties inbouwen en zorgen dat alles goed gemeten kan worden. Met de implementatie-uren moet jij je geen zorgen maken om de technische shizzle. 

Nog vragen?

 Stuur een berichtje en we beantwoorden je mail zo snel mogelijk!